nza

26. toukokuuta 2014

Tiedätkö missä kunnossa kehosi on?

Tule ottamaan asiasta selvää. Saat arvokasta tietoa siitä, mitä kehosi sisältää ja millaisia korjaustoimenpiteitä voit tehdä.
Nyt kehonkoostumusmittaus ja henkilökohtainen ravintoanalyysi yhteishintaan 75 euroa (sis. 24 % alv). Normaali hinta on 99 euroa, eli 30 + 69 euroa.

Kehonkoostumusmittauksen raportista selviää mm. rasvaprosentti, rasvan massa/rasvaton massa/viskelaarinen rasva, kehon nestemäärä, BMI (painoindeksi), BMR (perusaineenvaihdunta) ja metabolinen ikä. Mittaukset tehdään Helsingin Lassilassa ja Raaseporissa, muualla sopimuksen mukaan. Mittauksesta saatavat tulokset motivoivat harjoitteluun, opastavat terveellisimpiin elämäntapoihin, ennaltaehkäisevät sairauksia, kuten 2-tyypin diabetesta, kannustavat painonhallintaan ja elämäntapamuutokseen.
Mittaukset voidaan tehdä myös yritysten tai yhdistysten omissa tiloissa.

Ravintoanalyysi tehdään NutriFlow ravintotulkin avulla, joka yhdistää uusimman ravitsemustiedon huipputeknologiaan. Palvelu sopii painonpudottajille, kuntoilijoille, urheilijoille ja kaikille elämäntapamuutosta, parempaa vireystilaa ja jaksamista haluaville. Analyysi pohjautuu ruokapäiväkirjaan (4-7 pvä). Saat sähköpostilla yksilöllisen analyysin, ravintovalmentajan ohjeet ja muutosvinkit.

Varaa aikasi jo tänään: mona(at)monzanutritrion.fi, puh. 050 566 5997. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti