nza

Ravintovalmennus


Olen Trainer4You Ravintovalmentaja ja -ohjaaja. 


Ravintovalmennuksella saat apua:
  • elämäntapamuutokseen
  • jaksamiseen ja energiatasapainon säilyttämiseen
  • painonhallintaan
  • tehokkaaseen liikkumiseen ja palautumiseen
  • kunnollisen ruokavalion löytämiseen: säästät selvää rahaa kun saat tarpeelliset vitamiinit, hivenaineet ja Omega-rasvahapot suoraan ruoasta etkä tarvitse kalliita purkkituotteita 
  • energiaravintoaineiden seurantaan ruokapäiväkirjan avulla
Hintaesimerkkejä, hinnat ovat voimassa toistaiseksi:

Ravintoanalyysi 69 euroa

Syötkö hyvin - voitko hyvin?
Älä enää kiusaa itseäsi miettimällä turhaan, mikä ruoka on sinulle hyväksi ja mikä taas ei ole. Anna Nutri-Flow® ravintotulkin opastaa sinut oikealle tielle yksinkertaisen nerokkaalla tavalla - suoraan ruokina ja juomina!Palvelu sopii painonpudottajille, kuntoilijoille, urheilijoille ja kaikille elämätapamuutosta, parempaa vireystilaa ja jaksamista haluaville! Saat käyttöösi NutriFlow ravintotulkin, joka yhdistää uusimman ravitsemustiedon huipputeknologian.

Palveluun kuuluvat:
  • Alkutilanteen kartoitus esikartoituslomakkeella
  • Ruokapäiväkirjaseuranta (4-7 pvä)
  • Ruokien ja aterioiden ravintosisältö (myös vitamiinit, mineraalit ja hivenaineet)
  • Ruokapäiväkirjan analysointi, ravintovalmentajan ohjeet ja  muutosvinkit.
Ei sisällä tapaamista, voidaan suorittaa etänä. Tilaa yksilöllinen ravintoanalyysi jo tänään.

Kohti parempia ruokatottumuksia 139 euroa
Sisältää alkukartoituksen, ruokapäiväkirjapohjaisen ruokavalioanalyysin NutriFlow ravintotulkin avulla sisältäen mm. energiaravintoaineiden tavoitteellisen päiväsaantisuosituksen ja ravintovalmentajan tapaamisen Helsingissä (1 h) ja yksilölliset suositukset ja vinkit. Joskus yksi käynti riittää.

Starttipaketti, 3 kertaa
229 euroa, 1,5 h + 1 h + 1 h

Ensimmäisen tapaamisen aikana ravintovalmentaja kartoittaa asiakkaan lähtötilanteen etukäteen täytetyn ruokapäiväkirjan (NutriFlow), haastattelun ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Tapaamisessa käydään lähtötilanne läpi ja asiakas saa palautetta tämän hetkiseen ruokavalioonsa. Lähtötilanteen analyysin pohjalta asetetaan tavoite ja listataan elämäntapamuutokseen johtavia toimenpiteitä.
Seurantakäyneillä tarkistetaan ruokavalioon tehtyjä muutoksia ja laaditaan seuraavia tavoitteita. Asiakas saa räätälöityjä ohjeita ja tehtäviä sekä vinkkejä arjen valintoihin. Tarvittaessa lyhyemmät yhteydenotot ja tarkennukset puhelimitse tai sähköpostilla. Starttipaketti käydään läpi noin kahdessa kuukaudessa sopimuksen mukaan.

Ravintotottumukset kuntoon, 3 kuukauden yksilövalmennus
348 euroa (116 euroa/kk)

Tämä on sinulle, joka haluat tehdä elämäntapamuutoksen eli haluat pysyviä muutoksia ruokavalioosi ilman pillereitä ja pulvereita tai muita ateriankorvikkeita.  Sinulla on tavoite, jossa haluat onnistua ja olet valmis sitoutumaan projektiin.  Kyse voi olla painonhallinnasta, terveellisemmän ruokavalion löytämisestä, energiatason nostamisesta tai ylimääräisistä ravinto- ja vitamiinilisistä eroon pääsemiseen. Tavoite ja toimenpiteet suunnitellaan juuri sinulle sopiviksi ja mahdollisiksi. Pakettiin kuuluu 5 henkilökohtaista tapaamista kolmen kuukauden aikana. Alkutapaaminen kestää noin 1,5 h ja seurantakäynnit 1 h. Puhelin- ja sähköpostiseuranta ja valmentajan tuki valmennuksen aikana.

Ravintotottumukset kuntoon, 6 kuukauden valmennusprojekti 569 euroa (95 euroa/kk)
Pakettiin kuuluu 8 henkilökohtaista tapaamista puolen vuoden aikana. Alkutapaaminen kestää noin 1,5 h ja seurantakäynnit 1 h. Puhelin- ja sähköpostiseuranta ja valmentajan tuki koko projektin aikana.

Myös 12 kuukauden paketteja ja pienryhmävalmennuksia esim. kaveriporukoille tai perheille. Pyydä tarjous.
Ravintovalmentaja on henkilökohtainen valmentajasi, joka tukee sinua tekemään itsellesi sopivia terveellisiä ratkaisuja. Yhdessä onnistumme! Palvelen sinua mielelläni kaikissa ravintoon liittyvissä kysymyksissä.


Etävalmennus
Ajasta ja paikkakunnasta riippumaton ravintovalmennus sopii sinulle, joka kaipaat motivoivaa valmennusta ja tukea esimerkiksi painonhallintaan tai terveellisten ravintotottumusten löytämiseen.  Etävalmennuksessa yhteydenpito tapahtuu netin ja puhelimen esim.  Skypen välityksellä.
Palveluun kuuluu NutriFlow ravintotulkin käyttö koko valmennuksen ajan, ruokapäiväkirjan analyysi, palaute ja ravinto-ohjelma, asteittaisia muutoksia sinun erityispiirteesi huomioiden, ravinto-ohjelman päivitykset ja muutokset, puhelin- ja sähköpostituki sekä reseptejä ja henkilökohtaisia ruoka- ja hyvinvointivinkkejä.
160 euroa – 2 kk (80 euroa/kk)
225 euroa – 3 kk (75 euroa/kk)
270 euroa – 4 kk (67,50 euroa/kk)

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Mona Salama
050 566 5997
mona(at)monzanutrition.fi

Vastaanotto Lassilassa tai sopimuksen mukaan esim. asiakkaan luona pääkaupunkiseudulla. Toimin myös Raaseporissa, Kirkkonummella ja Hangossa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti