nza

Tapahtumat ja edut

HEINÄ-ELOKUUN ETU - SAAT RAVINTO-OPPAAN (ARVO 45 EUROA) VELOITUKSETTA

Etävalmennus
Ajasta ja paikkakunnasta riippumaton ravintovalmennus sopii sinulle, joka kaipaat motivoivaa valmennusta ja tukea esimerkiksi painonhallintaan tai terveellisten ravintotottumusten löytämiseen. Etävalmennuksessa yhteydenpito tapahtuu netin ja puhelimen esim.  Skypen välityksellä.
Palveluun kuuluu NutriFlow ravintotulkin käyttö koko valmennuksen ajan, ruokapäiväkirjan analyysi, palaute ja ravinto-ohjelma, asteittaisia muutoksia sinun erityispiirteesi huomioiden, ravinto-ohjelman päivitykset ja muutokset, puhelin- ja sähköpostituki sekä reseptejä ja henkilökohtaisia ruoka- ja hyvinvointivinkkejä.

160 euroa – 2 kk (80 euroa/kk)
225 euroa – 3 kk (75 euroa/kk)
270 euroa – 4 kk (67,50 euroa/kk) 

Laskutuslisä 5 euro per lasku osissa suoritettavista laskuista.
HUOM! Etävalmennuksen alussa ja lopussa voidaan järjestää henkilökohtaiset tapaamiset, joiden aikana on mahdollista tehdä kehonkoostumusmittaus. Hinta 30 euroa (30 min.), 60 euroa (60 min), lisäksi mahdolliset km-korvaukset.
Elokuun loppuun mennessä
solmittujen ja maksettujen etävalmennussopimusten etuna on Ravinto-opas Hyvällä omallatunnolla veloituksetta. 
Opas sisältää yli 600 valokuvaa, 21 annoskokonaisuutta ja melkein 80 reseptiä! Tällä oppaalla kuka tahansa osaa laittaa maittavaa, terveellistä ruokaa. Tämä kirja on sinulle, joka haluat valmistaa hyvää ruokaa ilman valkoista sokeria ja valkoisia jauhoja. (arvo 45 euroa). 

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.
Tilaa: mona@monzanutrition.fiTAPAHTUMAT
Monza Nutrition osallistuu vuoden aikana erilaisiin hyvintointitapahtumiin.
Tapahtumissa esittelen ravintovalmennuspalveluitani. Tarjoan mm. ravintoanalyysejä, ravintovalmennuspaketteja, ravinto-oppaita ja ryhmävalmennusta.
Nyt uutuutena myös HCA Health Concept Analyzer ravintoaine- ja kehoanalyysi.
Lisäksi minulla on myynnissä Villiyrttipuodin luonnollisia ihonhoitotuotteita.
Tervetuloa tutustumaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti